"Selamat Datang di JARBIM BLOG"

Jumat, 19 Agustus 2011

Lirik Lagu Kere Munggah Bale (Sego Kucing)

nok....
barek wati
saiki uripmu soyo mukti
nyandang nganggo ora nguciwani
mergo saiki wis dadi penyanyi

nok...
barek wati
gayamu jan koyo selebriti
mulo saiki kowe lali
karo aku sing dadikne penyanyi

*
eling... 2x
kowe biyen dodol sego kering
bareng saiki dadi wong kondang
kowe njur lali karo kahanan

eling... 2x
kowe biyen dodol sego kucing
bareng saiki dadi wong gede
kowe koyo kere munggah bale

nok..
barek wati
senajan saiki kowe lali
nanging tetep tak dungaake
mugo-mugo baliyo dadi kere

nok..
barek wati..
biyen omahmu jan ora bejaji
saset ora biso nggo bakar trasi
ning saiki wis apik koyo loji

nok...
barek wati
kowe saiki cidro ing janji
janjimu biyrn ora bakal lali
karo aku sing ndadekne penyanyi

back to *
wis bar.....

Tidak ada komentar:

Posting Komentar